επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του Athlos Beauty

ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΠΡΟΣΩΠΟΥ

 • ΜΕΣΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
 • ΔΕΡΜΟΑΠOΞΕΣΗ ΜΕ ΜΙΚΡΟΚΡΥΣΤΑΛΛΟΥΣ ΔΙΑΜΑΝΤΙΟΥ
 • ENDERMOLIFT BY LPG
 • ΡΑΔΙΟΣΥΧΝΟΤΗΤΕΣ (RF)
 • ΘΕΡΑΠΕΙΑ LED (PHOTOMODULATION)
 • ΧΗΜΙΚΟ PEEL
 • ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΑΝΑΠΛΑΣΗΣ
 • ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΕΝΥΔΑΤΩΣΗΣ
 • ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΑΚΜΗΣ
 • ΑΝΤΙΓΗΡΑΝΤΙΚΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ
 • ΛΕΥΚΑΝΤΙΚΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ

ΡΑΔΙΟΣΥΧΝΟΤΗΤΕΣ (RF)

Επιτυγχάνεται η παραγωγή του κολλαγόνου και της ελαστίνης μέσω της εντυπωσιακής αλλά παράλληλα απόλυτα ελεγχόμενης θερμικής επίδρασης στον υποδόριο ιστό και στους εν τω βάθει ιστούς.

Αποτελέσματα:
– Lift effect
– Σύσφιξη δερματικού ιστού
– Ανόρθωση
– Λείανση λεπτών γραμμών

Συνίσταται σε δέρματα με πρόωρη γήρανση, χαλάρωση και φωτογήρανση.
Συχνότητα: εντατική θεραπεία 8 συνεδριών και συντήρηση ανάλογα με τις ανάγκες του κάθε δέρματος.

ΒΑΘΥΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΠΡΟΣΩΠΟΥ

Απαραίτητη για κάθε τύπο δέρματος και για κάθε ηλικία. Αφαιρούμε τους ρύπους και το σμήγμα από το δέρμα, ενώ η θεραπεία που ακολουθεί αναζωογονεί την επιδερμίδα.

ΕΝΥΔΑΤΩΣΗ

Μια θεραπεία απαραίτητη για κάθε τύπο δέρματος. βοηθάει στην διατήρηση του φυσικού μανδύα ενυδάτωσης με αποτέλεσμα ένα υγιές και ενυδατωμένο δέρμα.

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΑΚΜΗΣ ΓΙΑ ΔΕΡΜΑ ΜΕ ΤΑΣΗ ΓΙΑ ΑΚΜΗ

Το σύστημα medibac clearing ελέγχει τις διαδικασίες που οδηγούν στον σχηματισμό ακνεικών βλαβών , ενώ απαλύνει τον ερεθισμό και την ερυθρότητα που εμφανίζει συχνά το δέρμα με τάση για ακμή. Το θεραπευτικό αυτό σύστημα θα βοηθήσει στην εξισορρόπηση της έκκρισης λιπαρότητας, θα καθαρίσει τους φραγμένους θύλακες και θα καταστρέψει τα βακτήρια που προκαλούν τις ακνεικές βλάβες.

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ULTRACALMING ΓΙΑ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟ, ΕΥΕΡΕΘΙΣΤΟ, Ή ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΠΟΛΕΠΙΣΜΕΝΟ ΔΕΡΜΑ.

Το μοναδικό σύστημα ultracalming αντιμετωπίζει την ερυθρότητα, τον κνησμό και την φλόγωση του ερεθισμένου δέρματος, ηρεμώντας το από την επίδραση νευρογενών αντιδράσεων ή του ανοσοποιητικού, ενώ παράλληλα θα βοηθήσει την ενίσχυση της φυσικής άμυνας του δέρματος, προλαμβάνοντας μελλοντικές εξάρσεις.

ΑΝΤΙΓHΡΑΝΤΙΚΗ ΓΙΑ ΩΡΙΜΟ Ή ΠΡΟΩΡΑ ΓΗΡΑΣΜΕΝΟ ΔΕΡΜΑ.

Το σύστημα AGE SMART στοχεύει τις τρεις βιοχημικές αντιδράσεις που πυροδοτούν την εμφάνιση των σημείων γήρανσης του δέρματος, βοηθά στη διέγερση της παραγωγής κολλαγόνου, αυξάνοντας την ελαστικότητα και προάγοντας την απαλότητα.

Αυτή η κατοχυρωμένη με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας τεχνική αδυνατίσματος, επανα-ενεργοποιεί τη διαδικασία απελευθέρωσης του λίπους (λιπόλυση) για την εξάλειψη του τοπικού πάχους και των ατελειών.
Η μηχανική διέγερση των κεφαλών Roll της LPG προκαλεί εν τω βάθει βιολογικές αντιδράσεις: παραγωγή ινών κολλαγόνου και ελαστίνης.

ΛΕΥΚΑΝΤΙΚΗ ΓΙΑ ΔΕΡΜΑ ΜΕ ΥΠΕΡΜΕΛΑΓΧΡΩΣΗ ΚΑΙ ΑΝΟΜΟΙΟΜΟΡΦΟ ΧΡΩΜΑΤΙΚΟ ΤΟΝΟ.

Το δραστικό σύστημα CHROMA WHITE TRX, προηγμένης τεχνολογίας που αντιμετωπίζει τις δυσχρωμίες του δέρματος σε κυτταρικό επίπεδο εξισορροπώντας τον χρωματικό του τόνο και αυξάνοντας την φωτεινότητά του. Κατάλληλο για τοπικές μελαγχρωματικές κηλίδες και σαν πρόγραμμα μείωσης της υπερμελάγχρωσης, που μπορεί να σχετίζεται με την γήρανση του δέρματος.

ENDRMOLIFT BY LPG

Λειαίνει τις λεπτές γραμμές και τις ρυτίδες εκ των έσω. Αυτή η αποκλειστική τεχνική αντιγήρανσης της LPG αναπυκνώνει σε βάθος το δέρμα, σβήνοντας έτσι τα σημάδια του γήρατος.

Οι κεφαλές LIFT της LPG διοχετεύουν μικροπαλμούς στην επιφάνεια του δέρματος, προκειμένου να διεγείρουν τα κύτταρα της νεότητας εις βάθος, επανενεργοποιώντας έτσι τη φυσική διαδικασία παραγωγής ινών κολλαγόνου και ελαστίνης. Συσφίγγει το περίγραμμα, αναζωογονεί αμέσως την όψη του προσώπου.

ΜΕΣΟΘΕΡΑΠΕΙΑ

Είναι η έγχυση ουσιών κάτω από την επιδερμίδα όπως υαλουρονικό οξύ, βιταμίνες, αντιοξειδωτικούς παράγοντες και άλλα, με σκοπό να κρατούν το δέρμα μας φρέσκο και ενυδατωμένο.

Αποτελέσματα:

 • Βαθιά ενυδάτωση
 • Φωτεινότητα και υγιή όψη στο δέρμα
 • Αντιγήρανση με μείωση λεπτών γραμμών και ρυτίδων
 • Πρόληψη εμφάνισης νέων ρυτίδων
 • Ήπια συσφικτική δράση με ειδικά διαλύματα σύσφιξης

Συνίσταται σε όλα τα δέρματα

Συχνότητα: Εντατική θεραπεία 4-6  συνεδριών με μεσοδιάστημα 15-20  ημερών. Μετά το αρχικό τρίμηνο περνάμε σε κύκλο  συνεδριών ανάλογα με τις ανάγκες του κάθε δέρματος.

ΔΕΡΜΟΑΠΟΞΕΣΗ ΜΕ ΜΙΚΡΟΚΡΥΣΤΑΛΛΟΥΣ ΔΙΑΜΑΝΤΙΟΥ

Επιτυγχάνεται η απομάκρυνση των νεκρών  κυττάρων και συντελεί τα μέγιστα στην ανανέωση της επιδερμίδας.

Αποτελέσματα:

 • βελτιώνει έντονα την υφή του δέρματος
 • οξυγονώνει την επιδερμίδα
 • προσδίδει έντονη λάμψη
 • τονώνει το δερματικό ιστό
 • βελτιώνει έως εξαλείφει τις ουλές
 • μειώνει έως εξαλείφει τις δυσχρωμίες
 • λειαίνει τις λεπτές γραμμές και ρυτίδες

Συχνότητα: Εντατική θεραπεία 4-6  συνεδριών με μεσοδιάστημα 10-15 ημερών.

ΘΕΡΑΠΕΙΑ LED (PHOTOMODULATION)

Η  μέθοδος αυτή είναι μία μη θερμική και μη επεμβατική μέθοδος που χρησιμοποιείται για τη ρύθμιση της κυτταρικής δραστηριότητας μέσω φωτός. Ενεργώντας απευθείας στα κύτταρα του δέρματος ασκεί αντιφλεγμονώδη δράση και διεγείρει το μεταβολισμό των κυττάρων. Είναι ανώδυνη διαδικασία, αποτελεσματική και συνδυάζεται ιδανικά με άλλες μεθόδους.

Τα οφέλη της συσκευής MEDlight είναι:

 • διέγερση του μεταβολισμού των κυττάρων
 • κολλαγονογένεση
 • αντιγήρανση

Συνίσταται σε όλους τους τύπους δέρματος.

Συχνότητα ανάλογα με τις ανάγκες του κάθε δέρματος.

ΑΝΤΙΓHΡΑΝΤΙΚΗ ΓΙΑ ΩΡΙΜΟ Ή ΠΡΟΩΡΑ ΓΗΡΑΣΜΕΝΟ ΔΕΡΜΑ.

Το σύστημα AGE SMART στοχεύει τις τρεις βιοχημικές αντιδράσεις που πυροδοτούν την εμφάνιση των σημείων γήρανσης του δέρματος, βοηθά στη διέγερση της παραγωγής κολλαγόνου, αυξάνοντας την ελαστικότητα και προάγοντας την απαλότητα.

Αυτή η κατοχυρωμένη με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας τεχνική αδυνατίσματος, επανα-ενεργοποιεί τη διαδικασία απελευθέρωσης του λίπους (λιπόλυση) για την εξάλειψη του τοπικού πάχους και των ατελειών.
Η μηχανική διέγερση των κεφαλών Roll της LPG προκαλεί εν τω βάθει βιολογικές αντιδράσεις: παραγωγή ινών κολλαγόνου και ελαστίνης.

ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΣΩΜΑΤΟΣ

ΗΛΕΚΤΡΟΘΕΡΑΠΕΙΕΣ

Είναι γνωστό ότι οι ηλεκτροθεραπείες έχουν μεγάλη συμβολή στην αισθητική του σώματος. Εφαρμόζοντας το ultra – tone bodyshaper μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα έχουμε άμεσο χάσιμο πόντων, επιδερμική σύσφιξη και καταπολέμηση προχωρημένης χαλάρωσης μετά από εγκυμοσύνη-αποκατάσταση μυών σπονδυλικής στήλης.  

ΘΕΡΜΟΘΕΡΑΠΕΙΕΣ

Με την θερμοθεραπεία η οποία συνδυάζεται με εξειδικευμένα προϊόντα, αυξάνεται η θερμοκρασία στον υποδόριο ιστό με αποτέλεσμα την αύξηση του μεταβολισμού και την αποβολή τοξίνων, έτσι αποσυμφορούμε την λέμφο με άμεσα ορατά αποτελέσματα σε πολλά αισθητικά προβλήματα όπως την κυτταρίτιδα-λιποδιάλυση.

LIPOMASSAGE & ENDERMOLOGIE

Αυτή η κατοχυρωμένη με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας τεχνική αδυνατίσματος, επανα-ενεργοποιεί τη διαδικασία απελευθέρωσης του λίπους (λιπόλυση) για την εξάλειψη του τοπικού πάχους και των ατελειών.

Η μηχανική διέγερση των κεφαλών Roll της  LPG,  προκαλεί εν τω βάθει βιολογικές αντιδράσεις: επαναδραστηριοποίησης της διαδικασίας απελευθέρωσης του λίπους και παραγωγής ινών κολλαγόνου και ελαστίνης.

Αποτέλεσμα:

Σμιλεύει τη σιλουέτα
Λειαίνει την κυτταρίτιδα
Συσφίγγει το δέρμα
Αδυνατίζει τα λιποκύτταρα

CAVITATION

Η θεραπεία cavitation χρησιμοποιεί υπέρηχους και υγροποιεί το παγιδευμένο λίπος που στη συνέχεια απομακρύνεται με το λεμφικό σύστημα, μέσω ενός φυσικού φαινομένου, γνωστού ως σπηλαίωση. Μέσω της δράσης των υπερήχων στη θεραπεία cavitation δημιουργούνται μικρές φυσαλίδες αέρα μέσα στα λιποκύτταρα, οι οποίες συνενώνονται και σπάζουν, προκαλώντας λύση του λιποκυττάρου. Το περιεχόμενο των λιποκυττάρων στη συνέχεια παροχετεύεται με τη λεμφική κυκλοφορία.
Το cavitation επιτυγχάνει :
– Αποβολή τοξινών, μείωση/εξάλειψη κυτταρίτιδας
– Βελτίωση λεμφικής και φλεβικής κυκλοφορίας
– Βελτίωση της υφής του δέρματος

ΗΛΕΚΤΡΟΘΕΡΑΠΕΙΑ-ULTRATONE

Τη χρήση του ηλεκτρικού ρεύματος, οι περισσότεροι τη γνωρίζετε από τη φυσικοθεραπεία. Στην αισθητική, τα μηχανήματα ηλεκτροθεραπείας είναι προσαρμοσμένα σε ειδικά προγράμματα και ανάλογα με την επιλογή τους εξασφαλίζουν:

– Σύσφιξη και τόνωση του ιστού
– Μυική ενδυνάμωση
– Αιμάτωση και λεμφική αποτοξίνωση

ΚΡΥΟΛΙΠΟΛΥΣΗ

Η μέθοδος της κρυολιπόλυσης είναι μια επιστημονικά αποδεδειγμένη και κλινικά τεκμηριωμένη θεραπεία που εξαφανίζει τα λιποκύτταρα μέσω μιας φυσιολογικής διαδικασίας απόπτωσης. Με την κρυολιπόλυση προκαλείται μια απόλυτη ελεγχόμενη ψύξη του τοπικού λίπους που επιφέρει κρυσταλοποίηση των λιποκυττάρων. Τα κρυσταλωμένα λιποκύτταρα αποδομούνται και απομακρύνονται από το σώμα μας σταδιακά μέσα σε μερικές εβδομάδες κάνοντας τη σιλουέτα μας ελκυστική.

ΜΥΟΧΑΛΑΡΩΤΙΚΟ ΜΑΣΑΖ

ΑΠΠΟΤΡΙΧΩΣΗ

ΔΙΟΔΙΚΟ LASER

Αποτρίχωση Laser προηγμένης τεχνολογίας. Με τεχνολογία Fiber. Ανώδυνο, άριστα αποτελέσματα στην τριχοφυΐα με μόνο λίγες συνεδρίες.

ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗ ΜΕ ΚΕΡΙ

Για όσες δεν έχουν καταφύγει σε μόνιμες μεθόδους ή αποφεύγουν το κλασσικό ξύρισμα, η αποτρίχωση με κερί  σίγουρα είναι  από τις πιο εύκολες και αποτελεσματικές λύσεις  που θα κρατήσει την ανεπιθύμητη τριχοφυία μακριά, χαρίζοντας στην επιδερμίδα σας μια μεταξένια και απαλή υφή.

ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗ ΜΕ ΚΛΩΣΤΗ

Η αποτρίχωση με κλωστή είναι μία μέθοδος που λίγες γυναίκες ακολουθούν και αυτό διότι δεν είναι από τις πιο διαδεδομένες μεθόδους στην χώρα μας και λίγα ινστιτούτα τη χρησιμοποιούν.

Ωστόσο, η αποτρίχωση αυτού του είδους ενδείκνυται για την περιοχή των φρυδιών και του άνω χείλους. Η κλωστή αφαιρεί τις τρίχες από τη ρίζα τους και το αποτέλεσμα κρατάει περίπου για 20-25    μέρες, ενώ όταν ξαναβγούν είναι πολύ μαλακές. Δεν ερεθίζει καθόλου το δέρμα, το μόνο που αφήνει είναι μια μικρή ερυθρότητα για λίγα λεπτά.

IPL – LASER

Είναι μέθοδος μόνιμης αποτρίχωσης, όπου έχουμε πλήρη καταστροφή της τρίχας στο πρόσωπο και το σώμα. Τα περισσότερα laser παράγουν φως το οποίο απορροφάται από τη μελανίνη της τρίχας με αποτέλεσμα την επιλεκτική εστίαση ενέργειας στο θήλακα της τρίχας και την καταστροφή αυτής χωρίς να επηρεάζεται η επιδερμίδα. Το IPL δουλεύει σ’ ένα ευρύ φάσμα φωτός σε μήκος κύματος, είναι πολυχρωμικό και βρίσκεται στο ορατό φάσμα φωτός. Η φωτοαποτρίχωση δεν είναι σε καμία περίπτωση επικίνδυνη για την υγεία δεδομένου ότι όλα τα μηχανήματα φωτός δρουν επιφανειακά και δεν έχουν τη δυνατότητα να διεισδύουν στο σώμα ώστε να επηρεάζουν όργανα.
Ενδείκνυται για όλες τις περιοχές στο πρόσωπο και στο σώμα, σε άνδρες και γυναίκες, με εξαίρεση την περιοχή των ματιών.