Τα Προγράμματα μας

Σύγχρονα ηλεκτρονικά μηχανήματα-διάδρομοι, ποδήλατα, stairs κλπ. – είναι στην διάθεση των αθλούμενων, που με την καθοδήγηση των υπεύθυνων γυμναστών δίνουν τη δυνατότητα σωστής άσκησης και παρακολούθησης της βελτίωσης ατομικής απόδοσης.

Δείτε περισσότερα

Στο τμήμα FITNESS, το κάθε μέλος με την καθοδήγηση του ειδικού γυμναστή μας θα αποκτήσει το δικό του ατομικό πρόγραμμα γύμνασης, που καταρτίζεται ανάλογα με τις ανάγκες, τις επιδιώξεις και με το βαθμό γύμνασης που ήδη έχει.

Δείτε περισσότερα

Τα προγράμματα του FITNESS CLUB ΑΘΛΟΣ είναι σίγουρο πως θα σας φτιάξουν την διάθεση, θα σας κάνουν να αισθανθείτε την τέλεια εκτόνωση και ευεξία, θα σας γεμίσουν κέφι, χαρά και θα ικανοποιήσουν άμεσα την ανάγκη σας για εκτόνωση, μυική τόνωση και χαλάρωση.

Δείτε περισσότερα

Το kickboxing είναι στην πραγματικότητα ένα μαχητικό άθλημα που συνδυάζει πυγμαχία και λακτίσματα και απευθύνεται σε άνδρες, γυναίκες, ακόμα και σε παιδιά. Τα τελευταία χρόνια, το kickboxing έχει εξελιχθεί τόσο σε ένα άθλημα συναγωνισμού, αλλά και ως μηχανισμός προπόνησης και αυτοάμυνας.

Δείτε περισσότερα

Η Εναέρια Γιόγκα (AerialYoga) αποτελεί εναλλακτικό τρόπο γυμναστικής συνδυάζοντας την ελεύθερη ταλάντωση του σώματος με παραδοσιακές στάσεις Γιόγκα. Ύστερα από την άσκηση, οι υφασμάτινες κούνιες μεταμορφώνονται σε όμορφα κουκούλια χαλάρωσης. Μέσα τους βρίσκουμε τη βαθιά ξεκούραση που αποζητούμε.

Δείτε περισσότερα

Το Reformer είναι το πλέον διάσημο όργανο της μεθόδου Pilates. Πρόκειται για μια κυλιόμενη πλατφόρμα που μοιάζει με κρεβάτι, είναι εξοπλισμένη με ελατήρια ρυθμιζόμενης αντίστασης και παρέχει ποικίλες εργονομικές θέσεις άσκησης.

Δείτε περισσότερα

Πρόκειται για έναν ιμάντα με λαβές, με τον οποίο ο καθένας μπορεί να γυμνάσει το σώμα του με μία άσκηση. Οι μεταβαλλόμενες ασκήσεις και οι εναλλαγές του βαθμού δυσκολίας ενισχύουν την ενδυνάμωση των μυικών ομάδων, αλλά και συμβάλουν στην απώλεια λίπους.

Δείτε περισσότερα